Lägenhet 4 rok, 92 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 7-1104
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 7-1104
Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1104
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1104
Planlösning från Scilla, Täby, 7-1104
Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1104

Hitta ett nytt hem på första våningen med både balkong i soligt läge och uteplats mot den gröna gården. Här är planlösningen flexibel men social och passar perfekt för både långa middagar med vänner och familjemys. Du har möjlighet att välja bort ett av sovrummen för ett större vardagsrum. Du kan också välja till en vägg för att få ett separat vardagsrum och kök. Dubbla badrum och både klädkammare och skjutdörrsgarderob underlättar vardagen här.

Välkommen in i en öppen hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Här hittar du ett av hemmets mindre sovrum som har ett lugnt läge mot gården så att du vädra under ljumma sommarnätter utan att bli störd.

I den sociala delen av hemmet hittar du det öppna kombinerade köket och vardagsrummet som har en perfekt planlösning för dig som gärna ställer till med stora middagar. Matplatsen rymmer flera gäster och rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Den mysiga uteplatsen mot den gröna gården förlänger rummet under sommarmånaderna. Här kan du inreda med en skön sittgrupp och krukor för att njuta av kvällssolen. Vill du hellre ha ett separat vardagsrum och kök så kan du välja till en vägg. Hemmets andra mindre sovrum ligger vägg i vägg med vardagsrummet. Föredrar du ett större vardagsrum kan du välja bort väggen mellan rummen. Här hittar du förvaring i fyra garderober.

En inre hall tar dig klädkammaren som rymmer kläder, skor och väskor. I hallen hittar du också de två helkaklade badrummen med dusch. Det större är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval. Hemmets större sovrum är luftigt och generöst och har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. Rummet har utgång till balkongen som har ett ljuvligt sydostligt läge. Här kan du njuta av sol under många timmar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 92 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 3
Nummer 7-1104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2022

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12