Lägenhet 1,5 rok, 41 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 7-1302
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 7-1302
Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1302
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1302
Planlösning från Scilla, Täby, 7-1302
Situationsplan från Scilla, Täby, 7-1302

Välkommen in till en smart och social 1,5:a med vinkelkök och en stor klädkammare. Här kan du njuta av sköna dagar på en balkong i ljust sydostligt läge. Hemmet har en perfekt avskild plats för din säng med möjlighet att välja till en extra dörr.

Här möts du av en luftig hall med plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob samt ett städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Rummet är välplanerat och socialt och rymmer ett praktiskt vinkelkök, en liten matplats samt soffa och fåtölj. Din säng passar perfekt att placera i en separat del bakom en vägg med skjutdörr som går att välja bort. Du kan även välja till en dörr på den andra sidan väggen för en ytterligare privat känsla. Här finns gott om förvaring av kläder, skor och idrottsutrustning i en klädkammare. Under sommarhalvåret kan du flytta ut din frukost på hemmets trevliga balkong med härligt sydostligt läge med många soltimmar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 41 kvm
Antal rum 1,5
Våningsplan 3 av 3
Nummer 7-1302
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2022

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12