Lägenhet 5 rok, 98 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 8-1301
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 8-1301
Situationsplan från Scilla, Täby, 8-1301
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 8-1301
Planlösning från Scilla, Täby, 8-1301
Situationsplan från Scilla, Täby, 8-1301

Hitta hem till familjens härliga gavelfemma med social öppen planlösning med plats för många vänner. Här kan du njuta av sommarkvällarna på en balkong mot gården i sydvästligt läge. Dubbla badrum och förvaring i skjutdörrsgarderob underlättar din vardag här. Den flexibla planlösningen ger dig möjlighet att välja bort ett sovrum mot ett större vardagsrum om det passar din familj bättre.

Följ med in i en hall med plats för avhängning och förvaring i tre garderober samt ett städskåp. Här hittar du två av hemmets mindre sovrum med ett lugnt skönt läge mot gården. Om det passar din familj bättre har du möjlighet att välja bort ett av rummen för ett större vardagsrum. Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen planlösning som passar perfekt för dig som gärna bjuder in till stora middagar och högtider med släkt och vänner. Matplatsen rymmer många gäster och får en fin placering vid fönstret och rummet går att inreda med både soffa och flera fåtöljer. Vid arbetsbänken i köket finns ett trevligt fönster så att du kan titta ut över gården medan du sköter disken. Hemmets mysiga balkong har ett härligt sydvästligt läge. Här, med utsikt över gården, kan du avsluta fina sommardagar i kvällssolen med en kopp te.

Via en inre hall tar du dig till hemmets två helkaklade badrum med dusch. Det större är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval i det större badrummet. I hallen finns förvaringsmöjligheter för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Hemmets större sovrum är luftigt och generöst och får ljus från två fönster i olika väderstreck. Ett av dem vetter mot gården så att du kan vädra utan att bli störd. Här finns förvaring för kläder i tre garderober. Det mindre sovrummet rymmer en trevlig arbetsplats framför fönstret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 98 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 3 av 4
Nummer 8-1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12