Lägenhet 4 rok, 89 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 8-1304
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 8-1304
Situationsplan från Scilla, Täby, 8-1304
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 8-1304
Planlösning från Scilla, Täby, 8-1304
Situationsplan från Scilla, Täby, 8-1304

Hitta hem till en rymlig fyra perfekt för familjen med stort umgänge. Här är planlösningen öppen och social, köket har en trevlig bardel och matplatsen rymmer många gäster. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar på en balkong med sydostligt soligt läge. En gäst-wc samt skjutdörrsgarderob och flera garderober underlättar vardagslivet här. Du har möjlighet att välja bort ett av de mindre sovrummen för ett större vardagsrum om det passar din familj bättre.

Välkommen in i en stor hall som har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder i dubbla garderober. Här hittar du hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är luftigt och socialt och får ljus från flera f��nster i soligt läge. Köket har en trevlig bardel som passar lika bra att duka upp smårätter på som att ta dagens första kopp kaffe vid. Rummet har plats för en större matplats och både soffa och flera fåtöljer. Här kommer familj och vänner att trivas. Hemmets balkong i ljuvligt sydostligt läge förlänger de sociala ytorna under sommarhalvåret.

Hemmets mindre sovrum har ett ljust fint läge och förvaringsmöjligheter i en garderob. Om det passar din familj bättre kan du välja bort rummet för ett större vardagsrum. Hemmets större sovrum får ljus ifrån två fönster i olika väderstreck. Här kan du njuta av att vakna till morgonsol. Tre garderober hjälper dig att hålla ordning på kläder och skor.

Via en inre hall i andra änden av hemmet hittar du en gäst-wc som underlättar vardagsmorgnarna. Utanför finns en skjutdörrsgarderob med gott om plats för kläder och skor. Här hittar du även det tredje mindre sovrummet som har ett ljust trevligt läge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 89 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3 av 4
Nummer 8-1304
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka en personlig visning
Visningar sker i Scillas nya visningslägenhet på Vinnarcirkeln 27, 4 tr

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12