BoKlok Granlunden - kloka lägenheter med balkong eller altan med täppa

Hej Trelleborgs klokaste! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning våren/sommaren 2019

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 55 - 85 kvm
Säljstart: Januari 2018
Inflyttning: Våren / sommaren 2019

Vi planerar att bygga totalt 26 bostadsrätter på populära Östervång. Tvåor, treor och fyror - med balkong eller altan och egen grästäppa i härligt syd- eller västläge.

BoKlok Granlunden ligger naturskönt i Östervång, i norra Trelleborg - mitt emellan befintlig bebyggelse av villor och öppna landskap. I området finns bl.a. den vackra Östervångsparken, en symmetrisk formträdgård med motionsspår och en modern tillgänglighetsanpassad lekplats.

I Trelleborg finns flera fina naturområden och man har nära till östersjöns vågor och långa vita sandstränder. Kommunen bjuder på totalt 9 allmänna badplatser samt mysiga småbåtshamnar vid Smygehamn, Gislövs Läge och Skåre Hamn.  

I närområdet finns även förskola, skola, idrottsplats, sporthall och lasarett, samt mataffär. Trelleborg erbjuder ett brett utbud av både kommersiell och offentlig service med bl.a. bibliotek, museum, konsthall, badhus och idrottsplatser. Närmsta busshållplats är 600 m från bostaden och resan till Trelleborg C tar endast 5 min.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den lummiga gården.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.