Slutsålt

BoKlok Granlunden - kloka lägenheter med balkong eller altan med täppa

Hej Trelleborgs klokaste! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning våren/sommaren 2019

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 55 - 85 kvm
Säljstart: Slutsålt
Inflyttning: Våren / sommaren 2019
Dela sidan:

Vi planerar att bygga totalt 26 bostadsrätter på populära Östervång. Tvåor, treor och fyror - med balkong eller altan och egen grästäppa i härligt syd- eller västläge.

BoKlok Granlunden ligger naturskönt i Östervång, i norra Trelleborg - mitt emellan befintlig bebyggelse av villor och öppna landskap. I området finns bl.a. idrottsplatsen Vångavallen och den vackra Östervångsparken.

I Trelleborg finns flera fina naturområden och man har nära till östersjöns vågor och långa vita sandstränder. Kommunen bjuder på totalt 9 allmänna badplatser samt mysiga småbåtshamnar.

I närområdet finns även förskola, skola, idrottsplats, sporthall och lasarett, samt mataffär. Trelleborg erbjuder ett brett utbud av både kommersiell och offentlig service med bl.a. bibliotek, museum, konsthall, badhus och idrottsplatser. Närmsta busshållplats är 600 m från bostaden och resan till Trelleborg C tar endast 5 min.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den lummiga gården.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: