Slutsålt

BoKlok Landskapet - kloka lägenheter med balkong eller altan med täppa

Hej Skegrie! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning hösten 2019.

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 55 - 85 kvm
Pris: 1 050 000 - 1 820 000 kr
Månadskostnad: 3 209 - 4 959 kr
Säljstart: Slutsålt
Inflyttning: Hösten 2019

Vi planerar att bygga totalt 33 bostadsrätter i populära och charmiga Skegrie. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan med egen grästäppa, i härligt syd- eller västläge. Det ingår dessutom en parkeringsplats till varje bostad och hiss finns såklart!

I Skegrie är du omringad av det vackra skånska landskapet - med storskalig karaktär och vida vyer. Sikten bryts av buskar, alléer och höga träd i anslutning till de gamla gårdarna. En kort promenad bort ligger Slättarps Gård, en vacker mötesplats med restaurang, café och inredningsbutik - här har man ofta olika sorters arrangemang och trevliga events.

Orten upplevs som lugn och trygg av de boende och är mycket uppskattad av familjer som vill flytta från storstaden men samtidigt ha nära till servicen. I Skegrie har man det bra oavsett ålder. Här finns förskola, skola F-5 och ett bibliotek för stora och små. Det finns också ett flertal fina lekplatser samt en välbesökt fritidsgård som är öppen för barn och ungdomar i åldern 10-17 år.

Mellan den befintliga skolan och ängarna ska BoKlok Landskapet ligga. I området planeras det för ca 200 nya bostäder, grönområden, torg med centrumfunktioner, ny idrottshall samt ett nytt skolområde med ytterligare en skola och förskola. För den aktiva finns det tre olika idrottsföreningar på orten - Skegrie Bollklubb, Skegrie United och Söderslätts klätterklubb.

Från Skegrie har du pendlingsavstånd till Malmö, Trelleborg, Vellinge och övriga regionen. Orten trafikeras av två regionbusslinjer med frekventa avgångar. Resan tar ca 15 min till Trelleborg och 30 min till Malmö.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Vill du veta mer om BoKlok?

   Kundtjänst: 020-265565
   Växel: 010-448 00 00

   Kontakta oss via e-mail »

   Läs mer på boklok.se »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: