Lägenhet 101

Planlösning från Solterrassen, Umeå, 101
1 / 2 - Planlösning från Solterrassen, Umeå, 101
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 101
2 / 2 - Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 101
Planlösning från Solterrassen, Umeå, 101
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 101

Välkommen in i detta trevliga och välplanerade hem, med öppen planlösning, stor altan och rejält arbetskök.

En entré med klinker på golvet och plats för avhängning och garderob öppnar upp denna kvadratsmarta lägenhet. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Längre fram efter hallen finns även en klädkammare och sedan öppnar sig lägenheten i ett stort rum där kök och vardagsrum smälter samman.  Köket är U-format, med härligt ljusinsläpp och bjuder på gott om arbetsyta. Matplatsen får sin givna plats vid fönstret och det är enkelt att anpassa bordets längd efter antalet middagsgäster.

Innanför vardagsrumsdelen ligger lägenhetens sovrum som har garderob och linneskåp. Från vardagsrummet når du också den rymliga altanen, som ligger i ett soligt sydvästläge. Här finns utrymme för både matgrupp och kryddodling.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket, andra köksluckor eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 6
Nummer 101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars/April 2018
Egenskaper Uteplats, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Maria Bäckström

Maria Bäckström

090-14 56 17
Andreas Ahlm

Andreas Ahlm

090-14 56 21
Sara Stenlund

Sara Stenlund

090-14 56 27
Jörgen Johansson

Jörgen Johansson

090-14 56 60

Hem från Skanska i sociala medier