Lägenhet 1 rok, 41 kvm

Planlösning från Solterrassen, Umeå, 103
1 / 2 - Planlösning från Solterrassen, Umeå, 103
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 103
2 / 2 - Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 103
Planlösning från Solterrassen, Umeå, 103
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 103

Välkommen in i detta trevliga och välplanerade hem, med öppen planlösning, stor altan och där du väljer själv om det ska vara en etta eller tvåa.

En entré med klinker på golvet och plats för avhängning öppnar upp denna kvadratsmarta lägenhet. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. I hallen finns även en stor skjutdörrsgarderob med städskåp.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket gör det enklare att anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. Den rymliga altanen har gott om plats för möblering och ligger i ett soligt sydvästläge. Sängen hittar sin naturliga plats i en sovalkov men du kan också välja till en vägg för att skapa ett sovrum om 7,5 kvadratmeter. Vilket också gör denna etta till en tvåa!

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket, andra köksluckor eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 41 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 6
Nummer 103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars/April 2018
Egenskaper Uteplats, Sovalkov

Ansvariga kontaktpersoner

Maria Bäckström

Maria Bäckström

090-14 56 17
Andreas Ahlm

Andreas Ahlm

090-14 56 21
Sara Stenlund

Sara Stenlund

090-14 56 27
Jörgen Johansson

Jörgen Johansson

090-14 56 60