Lägenhet 2 rok, 68 kvm

Planlösning från Solterrassen, Umeå, 112
1 / 2 - Planlösning från Solterrassen, Umeå, 112
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 112
2 / 2 - Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 112
Planlösning från Solterrassen, Umeå, 112
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 112

Välkommen in i detta trevliga och sociala hem, med öppen planlösning, stor balkong och möjligheten att göra om till en trea.

En entré med klinker på golvet och plats för avhängning samt garderob och städskåp öppnar upp denna luftiga tvåa. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch, som har en avskild tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika tvätten och du har extra förvaring i väggskåp.

Hallen övergår sedan i ett stort rum där kök och vardagsrum smälter samman i en smakfullt öppen planlösning med ljusinsläpp från två håll.  Här är det lätt att anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster och det finns en köksö som blir perfekt för mingel och ger extra arbetsyta. Under årets varmare månader njuter du av kvällssolen på en stor balkong med utrymme för både matgrupp och kryddodling. Innanför köket ligger lägenhetens sovrum, som har en stor skjutdörrsgarderob och gott om plats för dubbelsängen. Du har också möjlighet att välja till väggar och skapa ett extra sovrum eller arbetsrum i vardagsrumsdelen, så att lägenheten blir till en trea!

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket, andra köksluckor eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 68 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 6
Nummer 112
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars/April 2018
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Maria Bäckström

Maria Bäckström

090-14 56 17
Andreas Ahlm

Andreas Ahlm

090-14 56 21
Sara Stenlund

Sara Stenlund

090-14 56 27
Jörgen Johansson

Jörgen Johansson

090-14 56 60