Lägenhet 3 rok, 79 kvm

Planlösning från Solterrassen, Umeå, 131
1 / 2 - Planlösning från Solterrassen, Umeå, 131
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 131
2 / 2 - Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 131
Planlösning från Solterrassen, Umeå, 131
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 131

Välkommen in i detta trevliga och sociala hem, med halvöppen planlösning, stor balkong och möjligheten att välja till köksö.

En entré med klinker på golvet och plats för avhängning öppnar upp denna välplanerade trea. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch, som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika tvätten och du har extra förvaring i väggskåp. Längre fram i hallen hittar du även lägenhetens mindre sovrum och en rejäl skjutdörrsgarderob med städskåp.

I köket finns gott om arbetsyta och fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Du väljer själv om du vill ha matplatsen inne i köket, eller flytta ut det till vardagsrummet för att ge plats åt en trevlig köksö. Det rymliga vardagsrummet erbjuder flera olika möbleringsalternativ och förlängs av en härlig balkong i sydvästläge. Här finns utrymme för både matgrupp och kryddodling. Innanför köket ligger lägenhetens största sovrum, som har två inbyggda garderober och gott om plats för dubbelsängen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket, andra köksluckor eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 79 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 6
Nummer 131
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars/April 2018
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Maria Bäckström

Maria Bäckström

090-14 56 17
Andreas Ahlm

Andreas Ahlm

090-14 56 21
Sara Stenlund

Sara Stenlund

090-14 56 27
Jörgen Johansson

Jörgen Johansson

090-14 56 60