Lägenhet 151

Planlösning från Solterrassen, Umeå, 151
1 / 2 - Planlösning från Solterrassen, Umeå, 151
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 151
2 / 2 - Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 151
Planlösning från Solterrassen, Umeå, 151
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 151

Välkommen in i en av Solterrassens härliga takvåningar. Här får du en social och öppen planlösning, massor av förvaring och både terrass och balkong!

En entré med klinker på golvet och plats för avhängning öppnar upp denna välplanerade fyra. I anslutning till hallen finner du en gästtoalett och skjutdörrsgarderob.

Hallen övergår sedan i ett stort rum där kök och vardagsrum smälter samman. En köksö i mitten ger extra arbetsyta och blir perfekt för mingel innan maten. Vardagsrumsdelen erbjuder flera möbleringsalternativ och efter middagen kan du duka ut desserten på en stor balkong.

En inre hall förbinder rummen i lägenhetens mer privata del. Här hittar du ett helkaklat badrum med dusch, som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika tvätten och du har extra förvaring i väggskåp. I denna hall finns även en klädkammare och de tre sovrummen, som är utrustade med var sin skjutdörrsgarderob och har dörrar ut till den fantastiska terrassen om hela 44 kvadratmeter. Här kan du skapa en egen trädgård ovan mark!

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat vitlaserade ekgolv, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Våra takvåningar har dessutom ett extra påkostat originalutförande redan från start. Köken är utrustade med köksö, energieffektiva vitvaror i rostfritt från Siemens, induktionshäll, ugn och mikro inbyggda i högskåp plus en snygg bänkskiva i sten. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel andra köksluckor, snygga plankgolv och inte minst en braskamin i vardagsrummet! Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 98 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6 av 6
Nummer 151
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars/April 2018
Egenskaper Balkong, Takterrass, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Maria Bäckström

Maria Bäckström

090-14 56 17
Andreas Ahlm

Andreas Ahlm

090-14 56 21
Sara Stenlund

Sara Stenlund

090-14 56 27
Jörgen Johansson

Jörgen Johansson

090-14 56 60

Hem från Skanska i sociala medier