Lägenhet 201

Planlösning från Solterrassen, Umeå, 201
1 / 2 - Planlösning från Solterrassen, Umeå, 201
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 201
2 / 2 - Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 201
Planlösning från Solterrassen, Umeå, 201
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 201

Välkommen in i detta trevliga och välplanerade hem, med öppen planlösning, stor altan och rejält kök.

En entré med klinker på golvet och plats för avhängning öppnar upp denna välplanerade tvåa. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch, som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika tvätten och du har extra förvaring i väggskåp.

Längre fram efter hallen finner du en rejäl skjutdörrsgarderob med städskåp och mitt emot ligger lägenhetens sovrum, med ännu en skjutdörrsgarderob och gott om plats för dubbelsängen. Hallen övergår sedan i ett stort rum där kök och vardagsrum smälter samman i en smakfullt öppen planlösning.  Här är det lätt att anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. Under årets varmare månader njuter du av frukosten på en stor altan med utrymme för både matgrupp och kryddodling.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket, andra köksluckor eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 59 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 6
Nummer 201
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars/April 2018
Egenskaper Uteplats

Ansvariga kontaktpersoner

Maria Bäckström

Maria Bäckström

090-14 56 17
Andreas Ahlm

Andreas Ahlm

090-14 56 21
Sara Stenlund

Sara Stenlund

090-14 56 27
Jörgen Johansson

Jörgen Johansson

090-14 56 60

Hem från Skanska i sociala medier