Lägenhet 203

Planlösning från Solterrassen, Umeå, 203
1 / 2 - Planlösning från Solterrassen, Umeå, 203
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 203
2 / 2 - Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 203
Planlösning från Solterrassen, Umeå, 203
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 203

Välkommen in i en välplanerad gaveltrea med spännande vinklar, massor av förvaring och jättelik altan.

En entré med klinker på golvet och plats för avhängning öppnar upp denna välplanerade trea. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch, som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika tvätten och du har extra förvaring i väggskåp. Här finns även ett vädringsfönster.

På andra sidan av hallen ligger en klädkammare och lägenhetens största sovrum, som både har en rejäl skjutdörrsgarderob och ytterligare en klädkammare. Det finns också dörr ut till en altan om hela 31 kvadratmeter! Sovrum 2 hittar du innanför köket och även här finns bra med förvaring i skjutdörrsgarderob.

I köket finns gott om arbetsyta och fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. En trevlig detalj när det är dags att diska grytorna efter middagen. Det rymliga vardagsrummet erbjuder flera olika möbleringsalternativ och vinklarna ger hemmet en egen karaktär. Även från vardagsrummet når du den soliga altanen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket, andra köksluckor eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 83 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 6
Nummer 203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars/April 2018
Egenskaper Uteplats, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Maria Bäckström

Maria Bäckström

090-14 56 17
Andreas Ahlm

Andreas Ahlm

090-14 56 21
Sara Stenlund

Sara Stenlund

090-14 56 27
Jörgen Johansson

Jörgen Johansson

090-14 56 60

Hem från Skanska i sociala medier