Lägenhet 244

Planlösning från Solterrassen, Umeå, 244
1 / 2 - Planlösning från Solterrassen, Umeå, 244
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 244
2 / 2 - Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 244
Planlösning från Solterrassen, Umeå, 244
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 244

Välkommen in i en välplanerad gavelfyra med spännande vinklar, massor av förvaring och jättelik balkong på femte våningen.

En entré med klinker på golvet och plats för avhängning öppnar upp denna välplanerade fyra och en lång hall med massor av förvaring binder samman hemmets två mindre sovrum och ett badrum. Badrummet är utrustat med dusch och både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika tvätten och du har extra förvaring i väggskåp. Här finns även ett vädringsfönster.

Hallen avslutas mot ett trevligt kök, som smälter samman med vardagsrummet på ett smakfullt sätt genom en köksö. I köket finns gott om arbetsyta och fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. En trevlig detalj när det är dags att diska grytorna efter middagen.

Det rymliga vardagsrummet erbjuder flera olika möbleringsalternativ och vinklarna ger hemmet en egen karaktär. Från vardagsrummet når du en stor balkong i sydvästläge, med utrymme för både matgrupp, kryddodling och loungemöbler.

Från vardagsrumsdelen når du även lägenhetens största sovrum, som har en rejäl klädkammare med fönster och ett ”eget” badrum med badkar. Även från detta sovrum kan du kliva ut på balkongen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket, andra köksluckor eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 115,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 6
Nummer 244
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars/April 2018
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Maria Bäckström

Maria Bäckström

090-14 56 17
Andreas Ahlm

Andreas Ahlm

090-14 56 21
Sara Stenlund

Sara Stenlund

090-14 56 27
Jörgen Johansson

Jörgen Johansson

090-14 56 60

Hem från Skanska i sociala medier