Lägenhet 251

Planlösning från Solterrassen, Umeå, 251
1 / 2 - Planlösning från Solterrassen, Umeå, 251
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 251
2 / 2 - Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 251
Planlösning från Solterrassen, Umeå, 251
Situationsplan från Solterrassen, Umeå, 251

Välkommen in i en av Solterrassens härliga takvåningar. Här får du en ljus och öppen planlösning, massor av förvaring och både terrass och balkong!

En entré med klinker på golvet och förvaring i både klädkammare och garderob öppnar upp denna välplanerade fyra. Rakt fram finns en gästtoalett, som minskar stressen när alla ska iväg samtidigt på morgonen.

Hallen övergår sedan i ett stort kök med öppet samband mot vardagsrummet. En köksö i mitten ger extra arbetsyta och blir perfekt för mingel innan maten. Matplatsen går lätt att förlänga efter antalet gäster runt bordet och vardagsrumsdelen erbjuder flera möbleringsalternativ. Lägenheten har både balkong och terrass, så att du kan följa solens strålar hela dagen.  Här kan du skapa en egen trädgård ovan mark med kryddodling, blommor och loungemöbler!

Lägenheten bjuder på tre rejäla sovrum, där det största har en stor klädkammare om hela fem kvadratmeter och dörr ut till balkongen. Utanför detta sovrum hittar du ett helkaklat badrum med dusch, som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

De två mindre sovrummen ligger innanför köket, vid en inre hall som också har utgång till terrassen. Även i denna del av hemmet finns förvaring i flertalet garderober.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat vitlaserade ekgolv, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Våra takvåningar har dessutom ett extra påkostat originalutförande redan från start. Köken är utrustade med köksö, energieffektiva vitvaror i rostfritt från Siemens, induktionshäll, ugn och mikro inbyggda i högskåp plus en snygg bänkskiva i sten. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel andra köksluckor, snygga plankgolv och inte minst en braskamin i vardagsrummet! Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 115,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6 av 6
Nummer 251
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars/April 2018
Egenskaper Takterrass, Balkong, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Maria Bäckström

Maria Bäckström

090-14 56 17
Andreas Ahlm

Andreas Ahlm

090-14 56 21
Sara Stenlund

Sara Stenlund

090-14 56 27
Jörgen Johansson

Jörgen Johansson

090-14 56 60

Hem från Skanska i sociala medier