Slutsålt

Modernt stadsboende i Solterrassen

I den södra delen av Umeå, på stadsdelen Teg, bygger Skanska ett modernt stadsboende. Projektet är nu slutsålt, men Skanska planerar att bygga fler bostäder på Teg. Anmäl gärna ditt intresse här så kommer vi att hålla dig uppdaterad.

Välkommen till Solterrassen!
Bostäderna kommer att ligga mellan Umeå centrum och det nya handelsområdet Söderslätt med Ikea och Ikano. Här har vi tillsammans med arkitekterna skapat moderna lägenheter med en industriell prägel som speglar den bild av stadsomvandling som vi tillsammans med arkitekterna anser ligga i tiden.

Byggnaden består av 42 lägenheter som tillsammans med en stor gemensam terrass ramar in en grönskande innergård. Den lummiga terrassen är placerad på garaget med pergola, odlingslådor och planteringar. Det finns sittytor för sköna grillkvällar, men också avskilda platser när du vill dra dig undan med en kopp kaffe och en god bok i solen. Den blir en lugn oas centralt i Umeå. En plats som utformats med samma omsorg som själva boendet med gedigna materialval och väl genomtänkta planteringar. I huset finns förråd samt en övernattningslägenhet för familj och vänner på besök.

Hållbarhet har varit ett ledord i skapandeprocessen och tonvikten har legat på tidlösa material som tegel, betong och trä. De har gemensamt att de i stort sett är underhållsfria och åldras med vacker patina under årens lopp. De stora glaspartierna ger utsikt mot grönska och himmel, medan generösa balkonger och privata takterrasser låter dig njuta av sol bara några steg från ditt eget vardagsrum.

Svanenmärkt för dig och miljön!
I Solterrassen kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Fakta om projektet

Säljstart: Projektet är slutsålt
Inflyttning: Våren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

Maria Bäckström

Maria Bäckström

090-14 56 17 Contact
Andreas Ahlm

Andreas Ahlm

090-14 56 21 Contact
Sara Stenlund

Sara Stenlund

090-14 56 27 Contact
Jörgen Johansson

Jörgen Johansson

090-14 56 60 Contact

Rundvandring i lägenheterna


Kika runt i hemmen

Här får du ett litet smakprov på några av de lägenhetstyper som du hittar i Brf Solterrassen. Ta en rundvandring och kika runt i de olika hemmen.

Se olika lägenhetstyper i Brf Solterrassen »

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Stora balkonger och takterrasser blir en naturlig förlängning av hemmet i sydväst läge.

Stor gemensam takterrass med odlingsmöjligheter, plats för härliga grillkvällar eller en lugn stund med en bok i solen.

En spännande fasad med stora ateljéfönster.

Samtliga lägenheter har stora balkonger eller uteplatser.

Takvåningar med stora glaspartier och härliga terrasser.

Ljusa lägenheter med fina fönster.

Närområdet

En gammal stadsdel fylld med liv

Här på Teg växer Brf Solterrassen fram, ett nytt kvarter i en stadsdel som ligger Umeåborna varmt om hjärtat. Läget gör det möjligt att kliva utanför porten och ha lika nära till en löprunda med avslutande kvällsdopp vid Bölesholmarna, som till uteserveringarna i centrala Umeå. Närheten till natur, bad och promenadstråk samsas med den korta vägen över bron till stadens utbud. Att bo här innebär en spontan livstil där en vardagskväll eller helg inte kräver allt för mycket planering.

Kollektivtrafiken är väl utbyggd och i omgivningarna finns matbutiker, gym, konditori, ishall och vårdcentral. Oavsett om du ska storhandla inför veckan, eller om middagsplanerna plötsligt ändras och ni blir fler vid bordet, så finns flera välsorterade livsmedelsbutiker i närområdet. Nya handelsområdet Söderslätt ligger på bekvämt avstånd med bra kommunikation och förbindelser. På Teg hittar du anrika Nybro konditori där många i Umeå väljer att köpa sitt finfika. I Brf Solterrassen är möjligheterna till ett bra liv många.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Brf Solterrassen

Ansvariga kontaktpersoner

Maria Bäckström

Maria Bäckström

090-14 56 17 Contact
Andreas Ahlm

Andreas Ahlm

090-14 56 21 Contact
Sara Stenlund

Sara Stenlund

090-14 56 27 Contact
Jörgen Johansson

Jörgen Johansson

090-14 56 60 Contact

Boporten

Tel: 090 - 14 56 10
Storgatan 49
903 26 Umeå

boporten.se

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: