Kika runt i hemmen

Välkommen till ett litet smakprov på tre av de lägenhetstyper som du hittar i Brf Solterrassen. Här finns hem för alla – från exklusiva och rymliga terrassvåningar till luftiga tvåor och välplanerade ettor.

I Brf Solterrassen hittar du bostäder i varierande storlekar - från exklusiva och rymliga terrassvåningar till luftiga lägenheter och välplanerade ettor. Bostäderna har egen balkong eller terrass i sydvästläge somblir en del av lägenhetens interiör, gränserna mellan ute och inne flyter ihop. Lägenheterna är ljusa och trivsamma och uppfyller dagens krav på ett modernt boende. Flera lägenheter har stora ateljefönster som ger härlig karaktär åt bostaden. Med en stilfullt designad ljussättning blir också gården och gatan utanför tryggare och trivsammare under kvällstid. De upplysta entréerna välkomnar dig hem varje dag!

Klicka på länkarna nedan och ta en rundvandring i de olika lägenheterna.

Lägenhet 211


Trea på 79 kvm

Titta närmara på 79 smarta kvadrat där öppna social ytor samspelar med privata vrår på ett fint sätt. Balkongen har en behaglig utsikt över den lummiga innergården och ateljéfönstret ger stora ljusinsläpp. I en alternativ planlösning väljer du en köksö och flyttar matplatsen mot vardagsrummet. En spännande lösning.

Kika runt i lägenheten här »

Lägenhet 252


Fyra på 112 kvm

Kliv in i en underbar fyra med stora ytor, ljus och rymd. Den enorma terrassen på 68 kvadrat är en plats för både umgänge och avkoppling. Här kommer du att spendera många soliga timmar. Här finns gott om förvaring med klädkammare i båda sovrummen. Med en extra wc blir morgnarna lite mer hanterbara. Här har du alla möjligheter att skapa ett trivsamt hem.

Kika runt i lägenheten här »

Lägenhet 214


Fyra på 115 kvm

Välkomen till ett fantastiskt hem med spännande detaljer och generösa ytor. En köksö skapar en exklusiv känsla och stora vackra ateljéfönster ut mot gatan ger karaktär och massor av ljus. Här finns två mindre sovrum och ett större med plats för dubbelsäng och med ett separat badrum. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum förlängs med en magnifik balkong på 31 kvadrat.

Kika runt i lägenheten här »