Lägenhet 7-1002

Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1002
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1002
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1002
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1002
Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1002
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1002

Upptäck en generös gavelfyra på entrévåningen med fönster i tre väderstreck och stora halvöppna sociala ytor med utrymme för soffgrupp och en stor matplats invid fönstren i söderläge. En trevlig köksö blir snart samlingsplats för vänner och familj, och från det ljusa köket har du utgång direkt till den gröna gården. I det här hemmet har du lyxen med eget badrum och en rymlig klädkammare i direkt anslutning till sovrummet. Du har möjlighet att välja bort ett av de mindre sovrummen för större öppna sociala ytor. Skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor och dubbla badrum underlättar livet här.

Kliv in i en välkomnande entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Vidare till vänster genom hallen hittar du ytterligare en skjutdörrsgarderob samt hemmets mindre helkaklade badrum med dusch. Här ligger också ett av de mindre sovrummen som har förvaringsmöjligheter i två garderober. Rummet passar bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Vägg i vägg väntar det större luftiga sovrummet med fönster i två väderstreck. Han kan du njuta av lyxen med både en stor klädkammare med fönster och eget badrum i direkt anslutning. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt vidare in i de sociala delarna av hemmet som har en halvöppen planlösning som passar dig som gärna vill stöka ostörd i köket medan dina vänner umgås i soffan i väntan på middag. Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och flera fåtöljer och i det ljusa köket ryms en stor matplats invid fönstren i fint söderläge och en trevlig köksö där du kan duka upp såväl bufféer som frukost. En dörr invid matplatsen tar dig direkt ut till den gröna gården.

Ett av hemmets mindre sovrum ligger mellan kök och vardagsrum. Fönster i söderläge ger ett vackert ljus och här har du förvaringsmöjligheter i en garderob. Du har möjlighet att välja bort rummet för att få större och öppna sociala ytor om det passar dig bättre.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 995 000 kr
Månadskostnad 5 586 kr
Boarea 103 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0 av 4
Nummer 7-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Vintern/Våren 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37

Räkna på kostnaden för ditt nya boende