Lägenhet 2-1402

Planlösning från Verkstan, Umeå, 2-1402
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 2-1402
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 2-1402
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 2-1402
Planlösning från Verkstan, Umeå, 2-1402
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 2-1402

En vidsträckt terrass i perfekt söderläge, två badrum och massor av ljus från fönster i två väderstreck. Det är några av de saker som den här härliga fyran högst upp i huset erbjuder. Dessutom kan du välja till en braskamin att njuta av under mörka vinterkvällar. Välkommen in!

Stig in i hallen och häng av dig i skjutdörrsgarderoben till vänster, där du även hittar ett praktiskt städskåp. I anslutning ligger hemmets största sovrum, med fint ljusinsläpp från de stora fönstren och en lång skjutdörrsgarderob för förvaring. Från hallen når du också det mindre av de två helkaklade badrummen. Även detta är utrustat med dusch vilket kan vara en stor tillgång när fler ska göra i ordning sig samtidigt.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta med extra takhöjd. De stora fönstren gör att rummet badar i ljus. Här ryms både tv, en större soffgrupp och tilltagen matplats. Vinkelköket och köksön i mitten ger gott om arbetsyta och fönstret över diskbänken ger extra ljusinsläpp. Här kan du dessutom välja en braskamin som tillval att njuta av under mysiga vinterkvällar.

Precis utanför breder den vidsträckta terrassen ut sig. Med sitt soliga söderläge blir den en given favoritplats under sommarhalvåret. Här har du utrymme för stora middagar med många gäster under bar himmel. Har du dynor och möbler som inte används så kan du stuva undan dem i förrådet.

Lite längre in i lägenheten ligger det större helkaklade badrummet som har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Den praktiska arbetsbänken ovanpå gör det lättare att vika tvätten och väggskåp ger extra förvaring. Här ligger även de två övriga sovrummen med utsikt över den gröna gården och varsin garderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Reserverad
Pris 5 495 000 kr
Månadskostnad 5 706 kr
Boarea 108 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4 av 4
Nummer 2-1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 31 oktober 2022
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37

Räkna på kostnaden för ditt nya boende