Lägenhet 3 rok, 85,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1002
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1002
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1002
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1002
Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1002
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1002

Den här trevliga gaveltrean på entrévåningen har ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre riktningar. Med sina öppna sociala ytor är den som gjord för sköna stunder i gott sällskap. Dessutom har du tillgång till gästtoalett och bra förvaring. Välkommen in!

Kom in i hallen till denna ljusa trerummare. Härifrån når du hemmets helkaklade gästtoalett och badrum, samt en klädkammare för förvaring. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Från hallen når du också det största sovrummet med tre garderober och ett rikligt ljusinsläpp.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en trevlig umgängesyta. Rummet badar i ljus från fönster i två riktningar och den franska balkongen bjuder in naturen under sommarhalvåret. Här ryms både tv, soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta. Vid vardagsrumdelen hittar du ingången till det andra sovrummet, även det med egna garderober för förvaring och fönster i två väderstreck.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 85,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 5
Nummer 3-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 30 november 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37