Lägenhet 3 rok, 86,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1301
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1301
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1301
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1301
Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1301
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1301

I den här ljusa genomgångstrean njuter du av kvällssolen på den stora balkongen. Den sociala planlösningen ger gott om plats när familj och vänner kommer förbi. Dessutom har den ett riktigt fint ljusinsläpp. Väkommen in!

Häng av dig i skjutdörrsgarderoben till vänster i hallen, som även innehåller ett praktiskt städskåp. Från hallen når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch. Det har också en avskild del för tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Därefter kommer du till det största sovrummet, med härligt ljusinsläpp och en egen klädkammare för förvaring. Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Här ryms både tv, soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt ger köksön extra arbetsyta. Vill du skilja av vardagsrummet från köket så kan du välja en glasvägg som tillval.

Utanför köksdelen breder den stora balkongen ut sig och blir till ett extra rum under sommarhalvåret. Perfekt när du vill njuta av kvällssolen under mysiga middagar med familj och vänner. Vid vardagsrumsdelen hittar du hemmets andra sovrum, med utsikt mot den gröna gården och egna garderober för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 86,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 5
Nummer 3-1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 30 november 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37