Lägenhet 4 rok, 129,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1501
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1501
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1501
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1501
Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1501
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1501

Välkommen till denna imponerande gavelfyra högst upp i huset, med två terrasser på totalt 32,5 kvadratmeter. Här njuter du av ett massivt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och en öppen planlösning som bjuder på fantastiska möjligheter.

Kom in i hallen och häng av dig i den smidiga skjutdörrsgarderoben, som dessutom innehåller ett praktiskt städskåp. Här ligger även ett av de två helkaklade badrummen. De är båda utrustade med dusch vilket underlättar livet om morgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta med extra hög takhöjd. Rummet badar i ljus från fönster i två väderstreck. Här ryms både tv, en större soffgrupp och en tilltagen matplats för många gäster. Samtidigt ger köksön gott om arbetsyta. Här kan du välja en braskamin som tillval, redo att höja stämningen under mörka vinterkvällar.

Precis utanför breder en av de två terrasserna ut sig. Med sin värmande kvällssol blir den en given favoritplats under sommarhalvåret. Här har du möjlighet att duka upp middagar för många gäster under bar himmel. De två terrasserna skiljs åt av ett rymligt förråd som kan användas både för förvaring och hobbyprojekt. Här är det endast fantasin som sätter gränserna.

Vid köksdelen ligger det minsta av hemmets tre sovrum, med härligt ljusinsläpp och en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring. I lägenhetens andra del hittar du de övriga två. Det största sovrummet har en egen klädkammare. Härifrån når du också den andra terrassen som bjuder in naturen under sköna sommardagar. I det tredje sovrummet finns en egen garderob och från de stora fönstren har du en fin utsikt över den gröna gården.

Vägg i vägg ligger det större helkaklade badrummet. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare och har en praktisk arbetsbänken ovanpå som gör det lättare att vika tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 129,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 5
Nummer 3-1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 30 november 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37