Lägenhet 4 rok, 94 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1101
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1101
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1101
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1101
Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1101
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1101

Njut av livet i denna trevliga gavelfyra med ett härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Här har du både två badrum och en stor balkong med kvällssol. Perfekt för mysiga middagar med familj och vänner. Välkommen in!

Kom in i hallen och häng av dig i skjutdörrsgarderoben till höger, där du även hittar ett städskåp. Från hallen når du också det största av två helkaklade badrum. Här finns gott om plats och tillgång till dusch, tvättmaskin och torktumlare. Den praktiska arbetsbänken ovanpå gör det lättare att vika tvätten och väggskåp ger extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv, en större soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta och det långa fönstret ��ver diskbänken ger ett härligt ljusinsläpp. I anslutning till köket ligger den stora balkongen. Med sin sköna kvällssol blir den en given favoritplats under sommarhalvåret, redo för många minnesvärda stunder med familj och vänner.

Runt det kombinerade köket och vardagsrummet ligger hemmets tre sovrum. Det största sovrummet har utsikt ut mot den gröna gården. Här finns både en egen klädkammare och ett eget badrum med dusch, vilket kan vara en stor tillgång när fler ska göra i ordning sig samtidigt. De två lite mindre sovrummen har egna garderober för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 94 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 5
Nummer 4-1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 31 januari 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37