Lägenhet 3 rok, 89,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1301
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1301
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1301
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1301
Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1301
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1301

Välkommen till en rymlig genomgångstrea med fönster i två väderstreck. Här kan du få ut det bästa av sommaren på två balkonger varav en har morgonsol och den andra har ljuvlig kvällssol. Här hittar du härliga sociala ytor som rymmer köksö, stor matplats och soffgrupp, perfekt för middagar med vänner. Du kan välja att dela av matplatsen och vardagsrummet med ett glasparti i industristil om det passar dig bättre. Två helkaklade badrum varav det ena har separat tvättdel, dubbla skjutdörrsgarderober och plats för hemmakontor underlättar vardagen här. Det större sovrummet har eget badrum och klädkammare i direkt anslutning.

Välkommen in i en trevlig entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch. I en separat del av badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Mitt emot ligger det större luftiga sovrummet som har fönster i två väderstreck och förvaring i en skjutdörrsgarderob. Rummet har lyxen med separat helklaklat badrum med dusch samt en rymlig klädkammare med fönster i direkt anslutning.

Fortsätt in mot hemmets största rum som får ljus från flera fönster i två väderstreck. På den generösa umgängesytan ryms både en matplats för flera gäster och en större soffgrupp, perfekt för dig som uppskattar att ha vänner på besök. Vid den trevliga köksön passar det lika bra att starta dagen med en kopp kaffe som att duka upp smårätter till dina gäster. Om du föredrar separat vardagsrum och kök kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i snygg industristil. Från köksdelen tar du dig ut på den stora balkongen i ljuvligt västerläge. Här kan du inreda med både en rymlig matplats och en skön sittgrupp för att njuta av sommarens finaste kvällar. Via vardagsrummet kommer du ut på hemmets andra balkong mot gården. Här har du fin morgonsol och kan starta dagen mjukt med en kopp kaffe.

Hemmets mindre sovrum har ett lugnt läge mot gården och fin morgonsol. Här kan du förvara kläder i dubbla garderober. Vill du inreda rummet med ett hemmakontor går det givetvis bra.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 89,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 5
Nummer 5-1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 november - 31 december 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37