Lägenhet 3 rok, 76 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1502
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1502
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1502
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1502
Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1502
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1502

Välkommen in i en luftig trea högst upp i huset med härliga sociala utrymmen och extra takhöjd. Här kan du njuta av livet på en stor balkong mot gården med morgonsol. Vinkelkök, köksö och matplats för flera gäster passar dig som gärna har vänner hemma på middag. Klädkammare, skjutdörrsgarderob och både tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagen här.

Kom in i en trevlig entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta och där takhöjden på upp till 3,3 meter ger en härlig rymd. Här ryms både en matplats för flera gäster och en större soffgrupp. Vinkelköket ger dig gott om arbetsytor och vid den trevliga köksön passar det lika bra att starta dagen med en kopp kaffe som att duka upp smårätter till dina gäster. Under sommaren kan du njuta av frukost och avkopplande stunder på den stora balkongen med morgonsol mot gården. Här finns plats att inreda med matplats, solstolar och krukor.

Hemmets båda sovrum har lugna lägen mot gården och ligger i varsin ände om det stora rummet. I det mindre av de två kan du förvara kläder i en garderob och i det större finns gott om förvaring i en rymlig klädkammare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 76 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 5
Nummer 5-1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 november - 31 december 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37