Lägenhet 4 rok, 127,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1503
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1503
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1503
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1503
Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1503
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1503

Välkommen in till en rymlig drömfyra högst upp huset. Gavelplaceringen ger dig fönster i tre väderstreck och ett hem fyllt av ljus. Här kan du njuta av sommaren på en generös terrass med både söder- och västerläge vänd mot den gröna gården. Den stora köksön och matplatsen med extra takhöjd för flera gäster passar perfekt för dig som älskar matlagning och middagar med vänner. Om du vill kan du välja till en kamin att njuta av under vinterdagar. Dubbla klädkammaren, sovrum med eget badrum samt ett extra badrum med dusch, skjutdörrsgarderob, förråd och en separat tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare i badrummet underlättar vardagen här.

Kliv in i en välkomnande ljus entré med plats för avhängning och fri sikt genom lägenheten och ut mot fönstren i söderläge. Från entrén når du hemmets helkaklade badrum med dusch. Rummet är avdelat så att du får en separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Mittemot ligger hemmets två mindre sovrum som båda har förvaringsmöjligheter i varsin garderob. Rummen passar också bra som hemmakontor om det passar dig bättre. I den inre hallen hittar du en praktisk klädkammare som rymmer ytterkläder, skor och sportutrustning.

Det härliga gemensamma köket och vardagsrummet har en takhöjd på upp till 4 meter som ger en härlig rymd. Rummet går i vinkel och är stort nog för att inreda med matplats för flera gäster och både soffa och fåtöljer. Planlösningen och den stora köksön där du kan duka upp smårätter passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Från flera fönster i öster-, söder- och västerläge flödar ljuset in under stora delar av dagen och kvällen. I det här hemmet har du möjlighet att välja till något så mysigt som en kamin som du kan njuta av under kyliga vinterdagar. Den generösa terrassen går i vinkel och har ett perfekt läge mot både söder och väster. Här kan du inreda med matplats, solstolar och många vackra krukor, och terrassen kommer att bli din favoritplats under sommarhalvåret. Ett stort förråd i anslutning till terrassen ger dig möjlighet att förvara utemöbler, krukor och mycket mer.

I det större sovrummet kan du vakna till morgonsol. Här finns förvaring i både en skjutdörrsgarderob och en klädkammare som rymmer kläder väskor och skor. I anslutning till rummet ligger också hemmets andra helkaklade badrum med dusch.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 127,5 kvm
Antal rum 4
Nummer 5-1503
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 november - 31 december 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Verkstan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37