Lägenhet 3 rok, 102,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 6-1001
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 6-1001
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 6-1001
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 6-1001
Planlösning från Verkstan, Umeå, 6-1001
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 6-1001

Upptäck en generös gaveltrea på entrévåningen med fönster i tre väderstreck och stora öppna sociala ytor med en trevlig köksö och plats för en stor matplats, soffgrupp och många vänner. En fransk balkong ger extra ljusinsläpp åt rummet och från det stora sovrummet har du utgång direkt till den gröna gården. Här har du lyxen med eget badrum och en rymlig klädkammare i direkt anslutning till sovrummet. Dubbla skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor och ett förråd underlättar livet här.

Välkommen in i en trevlig entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Här hittar du också ett förråd som dig gott om bra förvaring av ytterligare kläder och saker. Från hallen når du hemmets mindre helkaklade badrum som är utrustat med dusch. Här ligger även det mindre sovrummet som har ett lugnt läge mot gården och en rymlig skjutdörrsgarderob som hjälper dig hålla ordning på dina kläder. Du kan givetvis inreda rummet som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

Det stora gemensamma kök och vardagsrummet får ljus från flera fönster i två väderstreck. Här är det trevligt att umgås för familj och vänner! I rummet ryms både en matplats för flera gäster och en större soffgrupp, och vid den stora köksön passar det lika bra att starta dagen med en kopp kaffe som att duka upp smårätter till dina gäster. Under sköna kvällar kan du öppna upp den franska balkongen invid matplatsen och släppa in sommaren i rummet.

Hemmets stora sovrum har ett lugnt läge och härifrån kan du ta dig ut på den gröna gården från en dörr. Rummet har lyxen med separat helklaklat badrum samt en rymlig klädkammare i direkt anslutning. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 102,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 5
Nummer 6-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 december 2023 - 31 januari 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37