Lägenhet 3 rok, 82 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 6-1002
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 6-1002
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 6-1002
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 6-1002
Planlösning från Verkstan, Umeå, 6-1002
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 6-1002

Upptäck en rymlig trea på entrévåningen med fönster i två väderstreck där du kan njuta av sommarkvällarna på en stor balkong i västerläge. Du har även utgång direkt till den gröna gården. Här hittar du härliga sociala ytor som rymmer köksö, stor matplats och soffgrupp, perfekt för middagar med vänner. Du kan välja att dela av matplatsen och vardagsrummet med ett glasparti i industristil om det passar dig bättre. Dubbla skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor och separat tvättdel i badrummet underlättar vardagen här.

Välkommen in i en trevlig entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch. I en separat del av badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Mitt emot ligger det större luftiga sovrummet som har fönster i två väderstreck och gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Fortsätt in mot hemmets största rum som får ljus från flera fönster i två väderstreck. På den generösa umgängesytan ryms både en matplats för flera gäster och en större soffgrupp, perfekt för dig som uppskattar att ha vänner på besök. Vid den trevliga köksön passar det lika bra att starta dagen med en kopp kaffe som att duka upp smårätter till dina gäster. Om du föredrar separat vardagsrum och kök kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i snygg industristil. Från rummet tar du dig ut på den stora balkongen i ljuvligt västerläge. Här kan du inreda med både en rymlig matplats och en skön sittgrupp för att njuta av sommarens finaste kvällar. Du har även möjlighet att ta dig direkt ut på den gröna gemensamma gården från en dörr i vardagsrummet.

Hemmets mindre sovrum har ett lugnt läge mot gården och fin morgonsol. Här kan du förvara kläder i dubbla garderober. Vill du heller inreda rummet som ett hemmakontor går det givetvis bra.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 82 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 5
Nummer 6-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 december 2023 - 31 januari 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37