Lägenhet 2 rok, 50,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1003
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1003
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1003
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1003
Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1003
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1003

Kliv in på entrévåningen till en ljus och välplanerad tvåa med härliga sociala utrymmen som får ljus stora delar av dagen från flera fönster i söderläge. Köksö, vinkelkök och en matplats för flera gäster passar perfekt för dig som älskar matlagning och middagar med vänner. Från rummet kan du ta dig ut direkt på den gröna gården. Ditt sovrum har en glasvägg i snygg industristil som ger en öppen och ljus känsla. Hemmet har förvaring i en skjutdörrsgarderob och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet.

Välkommen in i en ljus entré där du har fri sikt ut mot vardagsrummet och fönstret mot gården. Hallen har förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch och en smart kombimaskin som spar på golvutrymmet. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den sociala planlösningen med matplats för flera gäster och ytor stora nog för att inreda med både soffa och fåtölj är utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Vinkelköket är perfekt för matlagning och vid köksön kan du duka upp smårätter till dina gäster. Rummet får massor av ljus från flera fönster i fint söderläge och via en dörr når du den gröna gården. Låt den stå öppen under fina sommardagar och släpp in frisk luft och härliga dofter. En snygg glasvägg i industristil skiljer sovrummet och de sociala delarna. Det förstärker den luftiga och ljusa känslan åt hemmet. Sovrummet har gott om förvaring för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob samt fönster i söderläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 50,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 4
Nummer 7-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 januari - 28 februari 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37