Lägenhet 2 rok, 51 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1101
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1101
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1101
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1101
Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1101
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1101

Kliv in i en social och välplanerad tvåa med härliga sociala utrymmen där du kan njuta av sommaren på en stor balkong. Köksö, vinkelkök och en matplats för flera gäster passar perfekt för dig som älskar matlagning och middagar med vänner. Ditt sovrum har en glasvägg i snygg industristil som ger en öppen och ljus känsla. Hemmet har förvaring i en skjutdörrsgarderob och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet.

Välkommen in i en entré där det finns plast för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch och en smart kombimaskin som spar på golvutrymmet. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in i det öppna gemensamma köket och vardagsrummet, hemmets sociala del, som rymmer både matplats och soffgrupp. Det praktiska vinkelköket och köksön ger dig både bra arbetsytor och möjlighet att duka upp smårätter till dina gäster. Under sommaren kan du njuta av sköna dagar på den stora balkongen där du kan inreda med en sittgrupp, solstolar och vackra krukor. En snygg glasvägg i industristil skiljer sovrummet och de sociala delarna och förstärker den luftiga och ljusa känslan åt hemmet. Sovrummet har gott om förvaring för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 51 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 4
Nummer 7-1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 januari - 28 februari 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37