Lägenhet 2 rok, 62,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1203
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1203
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1203
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1203
Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1203
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1203

Upptäck en välplanerad tvåa med härliga sociala utrymmen som får ljus stora delar av dagen från flera fönster i söderläge. Här kan du njuta av livet på en stor balkong med lika fint läge mot söder och vänd mot den gröna gården. Vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar perfekt för dig som älskar matlagning och middagar med vänner. Sovrummet har en glasvägg i snygg industristil samt förvaring i en klädkammare. Badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet.

Välkommen in i en ljus entré där du har fri sikt ut mot vardagsrummet och fönstret mot gården. Hallen har plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder i en garderob. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch och en smart kombimaskin som spar på golvutrymmet. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den sociala planlösningen med matplats för flera gäster och ytor stora nog för att inreda med både soffa och fåtölj är utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Vinkelköket är perfekt för matlagning och ugn och mikro finns i ett högskåp. Rummet får massor av ljus från flera fönster i fint söderläge och under sommaren kan du njuta av livet på den generösa balkongen som får sol under stora delar av dagen. Här kan du inreda med matplats, solstolar och många vackra krukor.

En snygg glasvägg i industristil skiljer sovrummet och de sociala delarna och förstärker den luftiga och ljusa känslan åt hemmet. Sovrummet har fönster mot söder och gott om förvaring för kläder, skor och väskor i en rymlig klädkammare med städskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 62,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 4
Nummer 7-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 januari - 28 februari 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37