Lägenhet 5 rok, 144 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1401
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1401
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1401
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1401
Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1401
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1401

Upptäck en drömfemma placerad i gaveln högst upp i huset med extra allt. Den här generösa lägenheten har öppna sociala ytor, extra takhöjd och flera fönster i söderläge som ger ett ljust hem. Två balkonger i söderläge och en stor terrass kommer att ge dig många sköna stunder under somrarna framöver. Den stora köksön och matplatsen för flera gäster passar perfekt för dig som älskar matlagning och middagar med vänner. Om du vill kan du välja till en kamin att njuta av under vinterdagar och dessutom har hemmet en bastu. Sovrum med eget badrum och klädkammare samt ett extra badrum med dusch, dubbla skjutdörrsgarderober och förråd underlättar vardagen här.

Välkommen in i en entré med plats för avhängning. Ett par steg in hittar du gott om förvaring för ytterkläder och skor i dubbla skjutdörrsgarderober. Från entrén når du hemmets ena helkaklade badrum med dusch och bastu. Härifrån kan du ta dig ut på den stora terrassen och kyla av dig och ta något kallt att dricka. Terrassen ligger ett par steg upp och rymmer både en stor matplats, solstolar och små odlingar. Ett stort förråd i anslutning till terrassen ger dig möjlighet att förvara utemöbler, krukor och mycket mer.

Det härliga gemensamma köket och vardagsrummet har extra takhöjd och här flödar ljuset in från flera fönster i söderläge. Rummet är rymligt och har gott om ytor för att inreda med matplats för flera gäster och både soffa och fåtöljer. En separat del av rummet passar bra som ett TV-rum med en skön soffa och fåtölj. Planlösningen och den stora köksön där du kan duka upp smårätter passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. I det här hemmet har du möjlighet att välja till något så mysigt som en kamin som du kan njuta av under kyliga vinterdagar. Längs med lägenheten breder två balkonger ut sig i perfekt söderläge. De blir båda två snart dina favoritplatser under sommarhalvåret.

Hemmets två mindre sovrum har en respektive två garderober samt utrymme för varsin arbetsplats. Rummen passar också bra som hemmakontor om det passar dig bättre.

Det stora sovrummet har ett eget helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. En egen klädkammare rymmer gott om kläder, skor och väskor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 9 195 000 kr
Månadsavgift 7 490 kr
Boarea 144 kvm
Antal rum 5
Nummer 7-1401
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 januari - 28 februari 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Verkstan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37

Räkna på kostnaden för ditt nya boende