Lägenhet 2 rok, 47,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 8-1003
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 8-1003
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 8-1003
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 8-1003
Planlösning från Verkstan, Umeå, 8-1003
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 8-1003

I den här välplanerade gaveltvåan på entrévåningen har du ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och utgång mot den gröna gården. Vinkelköket passar dig som gillar att bjuda hem vänner på middagar, och dubbla skjutdörrsgarderober och en kombimaskin underlättar vardagslivet här.

Välkommen in till en öppen entré med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob. Härifrån tar du dig direkt in till lägenhetens sociala ljusa ytor som rymmer både soffa och fåtölj samt en trevlig matplats invid fönstren. Här kan du njuta av vacker kvällssol. Vinkelköket passar dig som uppskattar matlagning och trevliga middagar hemma. Utgången mot gården bjuder in grönska och extra ljus till rummet under sommarhalvåret.

Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Sovrummet är luftigt och har ett stort fönster. I en skjutdörrsgarderob kan du förvara kläder skor och väskor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 47,5 kvm
Antal rum 2
Nummer 8-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 april - 31 maj 2024

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Verkstan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37