Lägenhet 3 rok, 81,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 8-1402
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 8-1402
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 8-1402
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 8-1402
Planlösning från Verkstan, Umeå, 8-1402
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 8-1402

I den här välplanerade trean njuter du av fönster i två väderstreck och en stor balkong i västerläge. Med sina öppna sociala ytor och plats för många gäster är den som gjord för sköna stunder i gott sällskap. Välkommen in!

I hallen hittar du först en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterkläder samt ett praktiskt städskåp. Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv, soffgrupp och matplats för många gäster och en stor köksö som ger extra arbetsyta. Utanför breder den stora balkongen ut sig med sitt sköna västerläge mot gården blir den en given favoritplats under sommarhalvåret.

Sovrummen ligger i var sin del av hemmet. Det största har fönster mot gården och egen klädkammare för förvaring. Det mindre rummet har förvaring i en garderob och passar även bra att inreda som hemmakontor. I mitten hittar du det helkaklade badrummet utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 195 000 kr
Månadsavgift 5 888 kr
Boarea 81,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 5
Nummer 8-1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Vinter/vår 2024
Egenskaper Balkong, Klädkammare
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37

Räkna på kostnaden för ditt nya boende