Lägenhet 2 rok, 83 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 8-1502
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 8-1502
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 8-1502
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 8-1502
Planlösning från Verkstan, Umeå, 8-1502
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 8-1502

Upptäck en stor gaveltvåa högst upp huset med fönster i tre väderstreck och öppen social planlösning. Det här hemmet är verkligen något alldeles extra. Här kan du njuta av sommaren på en generös terrass med kvällssol vänd mot den gröna gården. Vinkelköket, den stora köksön och matplatsen för flera gäster passar perfekt för dig som älskar matlagning och middagar med vänner. Om du vill kan du välja till en kamin att njuta av under vinterdagar. Klädkammare med fönster, dubbla skjutdörrsgarderober, förråd och en separat tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare i badrummet underlättar vardagen här.

Välkommen in i en entré med plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån har du fri sikt ut igenom de sociala delarna av det ljusa hemmet. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch. Rummet är avdelat så att du får en separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det rymliga öppna gemensamma köket och vardagsrummet är stort nog för att inreda med matplats för flera gäster och både soffa och fåtöljer. Planlösningen och den stora köksön passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Vinkelköket är perfekt för matlagning och ugn och mikro finns i ett högskåp. Rummet får ljus från flera fönster och ett av dem är placerat över diskbänken. I det här hemmet har du möjlighet att välja till något så mysigt som en kamin som du kan njuta av under kyliga vinterdagar. Den stora terrassen med perfekt kvällssol blir en favoritplats under sommaren. Här kan du inreda med matplats, solstolar och många vackra krukor. Ett stort förråd i anslutning till terrassen ger dig möjlighet att förvara utemöbler, krukor och mycket mer.

Hemmets sovrum har fönster med morgonsol och gott om förvaring för kläder, skor, sportutrustning och väskor i en skjutdörrsgarderob samt i en rymlig klädkammare med ett fönster.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 83 kvm
Antal rum 2
Nummer 8-1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 april - 31 maj 2024

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Verkstan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37