Lägenhet 3 rok, 80 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1001
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1001
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1001
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1001
Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1001
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1001

Upptäck en härlig gaveltrea där ljuset flödar in från fönster i två väderstreck och med öppna sociala utrymmen. Vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar perfekt för dig som älskar matlagning och middagar med vänner. Bra förvaring i flera skjutdörrsgarderober och en separat tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare i badrummet underlättar vardagen här.

Välkommen in i en entré med plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch. Rummet är avdelat så att du får en separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Även hemmets större sovrum når du från hallen. Ett stort fönster med fin morgonsol ger ljus åt rummet och du har fina förvaringsmöjligheter i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp.

Den sociala planlösningen med matplats för flera gäster och ytor stora nog för att inreda med både soffa och fåtöljer är utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Vinkelköket är perfekt för matlagning och över diskbänken finns ett trevligt fönster. I det stora öppna rummet flödar ljuset in från flera fönster, och under sommaren kan du njuta av extra ljus och frisk luft från den franska balkongen som har fint söderläge och sol många timmar under dagen.

Hemmets andra sovrum har ett ljust och lugnt läge med fönster i söder mot gården. Här har du gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. Om det passar dig bättre kan du inreda rummet som ett hemmakontor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 795 000 kr
Månadsavgift 5 792 kr
Boarea 80 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 5
Nummer 9-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Vinter/vår 2024
Egenskaper Fransk balkong
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37

Räkna på kostnaden för ditt nya boende