Lägenhet 3 rok, 88,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1004
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1004
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1004
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1004
Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1004
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1004

Välkommen in i denna rymliga genomgångstrea. Med sin öppna planlösning och stora köksö är den som gjord för sköna stunder med familj och vänner.

Stig in i hallen som har plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Här når du också en extra wc. Fortsätt sedan in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här finns plats för både tv, soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger köksön i mitten extra arbetsyta. Från vardagsrummet har du en utgång i västerläge mot den gröna gården.

Från köksdelen når du ett av hemmets två sovrum med en egen garderob för förvaring. Rummet passar bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Vid vardagsrumsdelen ligger ingången till det större sovrummet med fint ljusinsläpp från det stora fönstret och utsikt mot den gröna g��rden. Här finns också en egen klädkammare i anslutning. Bredvid ligger det helkaklade badrummet utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp som ger extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 695 000 kr
Månadsavgift 6 330 kr
Boarea 88,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 5
Nummer 9-1004
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Vinter/vår 2024
Egenskaper Klädkammare, Uteplats
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37

Räkna på kostnaden för ditt nya boende