Kontrasternas kvarter

Kvarteret i Verkstan

Verkstans två huskroppar går i varma inbjudande toner och har ett trevligt inslag av trä. Den moderna gestaltningen har koppling till gamla industriarv, som att både balkongerna och de stora fönstren har mörka markerade karmar som ger en läcker karaktär.

Njut av det norrländska sommarljuset

Hemmen i Verkstan har stora trevliga balkonger och om du bor högst upp i huset kan du njuta av en egen terrass. Här kan du dricka dagens första kopp kaffe, slappa under lediga sommardagar eller duka upp till en sen middag i kvällssolen.

Personlig inredning

Köket är av god kvalitet och har släta, vita köksluckor från Marbodal i sitt grundutförande. För att du ska kunna lyfta ditt kök ytterligare finns en rad olika tillval som till exempel väggkulörer, golv, kulörer på luckorna samt integrerad kyl och frys som är kostnadsfria eller innebär en extra kostnad. Se till att skapa en känsla som passar dig. Du har en riktigt spännande tid framför dig.

Välkomnande och värmande

Om du älskar rymd och stora öppna planlösningar ska du ta en närmare titt på de härliga fyrorna. De får ljus från generösa fönster i två väderstreck och här finns plats att duka för familj och släkt till härliga högtider. Flera av hemmen har något så ovanligt som kamin som tillval. Inred med dina skönaste fåtöljer och njut av vinterdagarna vid brasan.

Ett hem med karaktär

Känslan inuti hemmen är präglad av det industriella arvet. De stora fönstren har en snygg mörk inramning som ger karaktär, och i flera hem kan du välja till en läcker glasvägg i industristil för att dela av rummen och fortfarande behålla en öppen ljus känsla.

Rum för livets goda stunder

Du kommer snart att upptäcka att den öppna och sociala planlösningen är perfekt för såväl långa middagar med vänner som familjemys. Det finns gott om utrymme för en större matplats och du kan pyssla i köket medan du småpratar med gästerna i soffan.

För såväl tapas som bullbak

I flera av hemmen i Verkstan hittar du en trevlig köksö. Här kan du duka upp smårätter till dina gäster eller starta dagen med en kopp kaffe medan du läser morgonnyheterna. Du som älskar matlagning och bakning får dessutom en riktigt bra extra arbetsyta.