Ny chans att hitta din drömbostad

18 - 20 oktober finns nya bostadsrätter till salu i vårt eftertraktade kvarter Verkstan i den framväxande stadsdelen Teg. Tisdagen den 18 oktober mellan kl. 12-13 kan du chatta eller ringa och prata med oss, bekanta dig med kvarteret och kanske hittar du din nya bostad.

Den 18 oktober kl 12-13 finns vi tillgängliga att svara på alla dina frågor. Passa på att prata med oss på chatten eller varför inte ringa oss på 010-448 20 20. I vår bostadsväljare kan du göra en rundtur i husen, upptäcka hur solen rör sig över gården och balkongerna från vacker morgon till kvällens rosa himmel. Här kan du hitta just det hem som uppfyller dina drömmar. Du kan kika på planlösningar och inspireras av härliga bilder. Resan mot ditt nya hem börjar på tisdag 18 oktober. Och du, vi är med dig hela vägen!

Digital säljstart steg 1 anmäl intresse

1 Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en bostadsrätt i kvarteret.
Läs mer om vårt kösystem och anmäl ditt intresse.

Digital säljstart steg 2 hitta din bostad

2 Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom hemmen i bostadsväljaren. Vilket hem passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller morgonsol? Bor du helst högst upp i huset eller på gaveln mot den trevliga gatan? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val. 
Till bostadsväljaren

Digital säljstart steg 3 Välj din bostad

3 Gör din köpanmälan

Nu får du en ny chans att göra en köpanmälan. Anmälan till lägenheterna i Verkstan öppnar kl 12 den 18 oktober. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka senast torsdag den 20 oktober kl 23:59.
Till köpanmälan

Digital säljstart steg 4 gör din köpanmälan

4 Din mäklare går igenom köpanmälningarna

När tiden för köpanmälan löper ut söndag den 20 oktober kl 23:59 stänger din mäklare möjligheten att anmäla köpintresset för bostadsrätterna. Då börjar mäklaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

Digital säljstart steg 5 vi kontaktar dig

5 Din mäklare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din mäklare. Då får du chansen att välja hemmet som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

Digital säljstart steg 6 skriva kontrakt

6 Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Förhandsavtalet är det första bindande kontraktet du skriver och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 2,5% av köpesumman.

Stort grattis till din nya bostad i Verkstan!

Se filmen om Verkstan


Frågor och svar


1. När kan jag flytta in?
Inflyttningen för etapp 4 är planerad till sommaren 2024.

2. Hur många parkeringsplatser finns det?
Det kommer att finnas 21 st p-platser för etapp 4 i garaget.

3. Hur ser det ut med förråd?
Samtliga lägenheter har förråd i källaren som smidigt nås via hissen. Toppvåningarna har även ytterligare ett förråd i anslutning till sin takterrass.

Läs fler frågor & svar här

Upptäck inredningsmöjligheterna i din nya bostad


Hitta din stil med Inredningsväljare

Vilken känsla vill du ha i din nya bostad? När du köper nybyggt har du möjligheten att påverka inredningen i ditt hem så att du får din personliga stil direkt när du flyttar in. Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till hemmets alla rum. Här kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Och för att ta reda på vad det kostar. Lycka till!

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37