Verkstan Umeå

Hitta din drömbostad i Tegs nya kvarter

Den 18 oktober släpps de sista bostäderna i kvarteret Verkstan till försäljning och då du har en ny chans att hitta ditt drömhem här. Att flytta in i Verkstan innebär så mycket mer än bara en nybyggd bostadsrätt. Här får du även härliga gemensamma utrymmen där du kan umgås med grannar och vänner. Bastu med relax och takterrass i kvällssol, boulebana och stadsodlingar på gården och ett orangeri med möjlighet till både fest och co-workingytor gör det här kvarteret till något alldeles extra.

Ännu en chans att hitta din drömbostad i Tegs nya kvarter
I Verkstan hittar du hållbara ljusa bostäder med sociala planlösningar, terrasser eller balkonger och kamin som tillval för takvåningarna. Platsens gamla industriarv går igen i detaljer som glasväggar och fönster med kontrasterande karmar. De gemensamma sociala delarna av kvarteret gör boendet här till något speciellt och ger livet fullt av härliga kontraster. Här kan du njuta av en AW i bastun med relax och umgås på takterrass med kvällssol, spela boule med grannarna och ha gemensamma odlingar på gården. I Orangeriets co-workingytor kan du arbeta och ha möten på dagtid och bjuda in till fest på kvällen. Närheten till lugna skogspromenader, svettiga löparpass och uteserveringarna i stan är ett stort plus. Välkommen till Verkstan!

Fakta om projektet

Pris 1 595 000 - 9 195 000 kr
Bostäder till salu 6 av 38
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1-5 rum
Boarea 37-144 kvm
Månadsavgift 2 405 - 7 490 kr
Säljstart 18 oktober
Inflyttning Vinter/vår 2024

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Verkstan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37

Hitta din bostad i bostadsväljaren


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!