Säljstart för ny etapp i Verkstan

Den 29 mars startar vi försäljning av en ny etapp i vårt eftertraktade kvarter Verkstan på Teg. Mellan kl. 12-13 den 29 mars kan du chatta eller ringa och prata med oss, bekanta dig med kvarteren och kanske hittar du just ditt nya hem.

Den 29 mars kl 12-13 finns vi tillgängliga att svara på alla dina frågor. Passa på att prata med oss på chatten eller varför inte ringa oss på 020-310 310. I vår bostadsväljare kan du göra en rundtur i husen upptäcka hur solen rör sig över gården och balkongerna från vacker morgon till kvällens rosa himmel. Här kan du hitta just det hem som uppfyller dina drömmar. Du kan kika på planlösningar och inspireras av härliga bilder. Resan mot ditt nya hem börjar på tisdag 29 mars. Och du, vi är med dig hela vägen!

1 Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en bostadsrätt i kvarteret. Läs mer om kösystemet och anmäl ditt intresse.

2 Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom hemmen i bostadsväljaren. Vilket hem passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller morgonsol? Bor du helst högst upp i huset eller på gaveln mot den trevliga gatan? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val. 
Till bostadsväljaren

3 Gör din köpanmälan

Nu startar försäljningen av en ny etapp. Köpanmälan till lägenheterna i Verkstan öppnar kl 12 den 29 mars. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka senast kl 23.59 torsdagen den 31 mars.
Till köpanmälan

4 Din säljare går igenom köpanmälningarna

När tiden för köpanmälan löper ut kl 23:59 den 31 mars stänger din säljare möjligheten att anmäla köpintresset för bostadsrätterna. Då börjar säljaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

5 Din säljare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din säljare. Då får du chansen att välja det hemmet som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

6 Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Förhandsavtalet är det första bindande kontraktet du skriver och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 2,5% av köpesumman.

Stort grattis till din nya bostad i Verkstan!

Se filmen om Verkstan


Frågor och svar


1. När kan jag flytta in?
Vintern/våren 2024

2. Hur många parkeringsplatser finns det och vad kostar dessa?
Det kommer att finnas 19 p-platser och 6 laddstolpar för etapp 2 i garaget.
1 100 kr/månaden för en vanlig p-plats och 1 300 kr/månaden exklusive el för en laddplats.

3. Hur ser det ut med förråd?
Samtliga lägenheter har förråd i källaren på huset som smidigt nås via hissen. Toppvåningarna har även ytterligare ett förråd i anslutning till sin takterrass.

Läs fler frågor & svar här

Upptäck inredningsmöjligheterna i ditt nya hem


Hitta din stil med Inredningsväljaren

Vilken känsla vill du ha i din nya bostad? När du köper nyprodution har du möjligheten att påverka inredningen i ditt hem så att du får din personliga stil direkt när du flyttar in. Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till hemmets alla rum. Här kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Och för att ta reda på vad det kostar. Lycka till!

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37