BoKlok Paradisängarna - kloka radhus med trädgård att forma och påta i

Hej Upplands Väsby! Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt radhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning våren 2020.

Antal rum: 4
Boarea: 108 kvm
Pris: 2.935.000 - 2.995.000 kr
Månadskostnad: 4.905 kr
Säljstart: 8 oktober 2018
Inflyttning: Planerad inflyttning våren 2020
Dela sidan:

Vi planerar att bygga totalt 20 bostadsrättshus i naturnära Njursta. Radhusen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Husen har egen trädgård att forma och påta i och biluppställningsplats i direkt anslutning till bostaden.

I närheten av området, cirka 600 meter bort, ligger Edssjön med fina promenadstråk. I närheten av BoKlok Paradisängarna finns även skogspartier där barnen kan leka. För de fotbollsintresserade planeras en sjumanna fotbollsplan med konstgräs i den södra delen av området.

BoKlok Paradisängarna planerar att byggas i området Njursta. Här bor du nära både förskola och skola med årskurs 1-9. I centrala Väsby ligger den kommunala gymnasieskolan. Till Väsby centrum med matbutiker och shopping är det cirka 2,6 km och cirka 1 km bort finns en matbutik för de dagliga inköpen. Med bil tar du dig lätt ut på E4:an och för dig som pendlar är det cirka 1,5 kilometer till pendeltåget och bussförbindelser till tågstationen finns.

På bottenvåningen är man tillsammans. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, den extra höga takhöjden och det stora fönstret mot trädgården hjälps åt att förstärka den rymliga känslan. Badrummet rymmer både tvätt, tork och smutsiga tassar.

På ovanvåningen finns det tre sovrum och ett ytterligare ett stort badrum. Dessutom en klädkammare som gömmer det mesta intill det stora sovrummet.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: