BoKlok Skogsbacken - kloka radhus med trädgård att forma och påta i

Hej Upplands Väsbys klokaste! Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt radhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning våren 2018.

Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: 3.300.000 kr
Månadskostnad: 4.973 kr
Säljstart: 7 september 2017
Inflyttning: Våren 2018

Vi planerar att bygga totalt 16 bostadsrättshus i populära Frestaby. Radhusen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Husen har egen trädgård att forma och påta i två parkeringsplatser.

I Upplands Väsby har du aldrig långt till den fria naturen. Vandra någon av vandringslederna, titta på runstenar och andra fornlämningar, besök friluftsmuséet Gunnes gård och testa att paddla kanot i Mälaren

Att du är 30 min från Sthlm city kan du aldrig tro när du sitter på sommarcafeet som Fresta församling har öppet på tisdagar mellan kl 13:00-15:00. Kyrkan mitt i byn och den lugna lantliga känslan som infinner sig är livskvalité.

Upplands Väsby är perfekt för den som vill bo smått men leva stort. Närheten till storstadens puls och Arlanda flygplats gör kommunen perfekt för pendlare, men med ett blomstande näringsliv och bra kulturutbud finns redan det mesta man behöver.

I Fresta finns flera busshållplatser i och det tar ca 15 min till centrum eller till stationen där resan vidare till Stockholm eller Uppsala tar ca 30 min. Till ICA Supermarket vid Glädjens trafikplats är det ca. 3 km och i närheten finns två förskolor och en skola F-5. Upplands Väsby har ett växande utbud butiker & restauranger. I den södra delen mot Sollentuna ligger också Infra City, den största handelsplatsen i norra Stockholm.

På bottenvåningen är man tillsammans. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, den extra höga takhöjden och det stora fönstret mot trädgården hjälps åt att förstärka den rymliga känslan. Badrummet rymmer både tvätt, tork och smutsiga tassar.

På ovanvåningen finns det tre sovrum och ett ytterligare ett stort badrum. Dessutom en klädkammare som gömmer det mesta intill det stora sovrummet.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.