BoKlok Droskan - kloka lägenheter med balkong eller altan med täppa

Hej Uppsala! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning vårvintern 2019.

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 53 - 81 kvm
Pris: 1 600 000 - 2 300 000 kr
Månadskostnad: 2 950 - 4 510 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Vårvintern 2019

Vi planerar att bygga totalt 64 bostadsrätter i Gunsta, Uppsala. Tvåor, treor och fyror - med balkong eller altan med egen täppa i härligt väderstreck.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak och som alltid när det gäller BoKlok - så har de egen balkong eller altan. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den gemensamma gården.

Tomten ligger i ett naturskönt område med möjlighet till ett rikt friluftsliv. I närheten finns bland annat friluftsområdet Fjällnora, Funbosjön och Upplandsleden. Cirka två kilometer bort har Funbo IF sina fotbollsplaner och här finns ett belyst motionsspår för gång/löpning sommartid och längdskidåkning på vintern.

BoKlok Droskan kommer att byggas i Södra Gunsta, ca 8 km öster om Uppsala, och här planerar man att bygga 1 400 nya bostäder fram till år 2030.

I Gunsta finns förskola, pizzeria, närlivs och en plantskola. Uppsala når man på 10 minuter med bil, och bara 5 minuter bort ligger E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda och resten av världen. För den som vill resa mer hållbart - är det bra bussförbindelser och cykelväg till Uppsala. Under sommarsäsongen trafikerar Museijärnvägen Lennakatten sträckan Uppsala-Faringe och den stannar i närliggande Bärby Äng.

Karta


Avstånd till platser

BoKlok Droskan

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.