BoKlok Droskan - kloka lägenheter med balkong eller altan med täppa

Hej Uppsala! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning vårvintern 2019.

Typ av bostad: Lägenhet
Antal rum: 2 - 4
Boarea: 53 - 81 kvm
Pris: 1 600 000 - 2 300 000 kr
Månadskostnad: 2 950 - 4 510 kr
Säljstart: Vi säljer för fullt!
Inflyttning: Inflyttningsklart

Vi planerar att bygga totalt 32 bostadsrätter i Gunsta, Uppsala. Tvåor, treor och fyror - med balkong eller altan med egen täppa i härligt väderstreck.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak och som alltid när det gäller BoKlok - så har de egen balkong eller altan. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den gemensamma gården.

Tomten ligger i ett naturskönt område med möjlighet till ett rikt friluftsliv. I närheten finns bland annat friluftsområdet Fjällnora, Funbosjön och Upplandsleden. Cirka två kilometer bort har Funbo IF sina fotbollsplaner och här finns ett belyst motionsspår för gång/löpning sommartid och längdskidåkning på vintern.

BoKlok Droskan kommer att byggas i Södra Gunsta, ca 8 km öster om Uppsala, och här planerar man att bygga 1 400 nya bostäder fram till år 2030.

I Gunsta finns förskola, pizzeria, närlivs och en plantskola. Uppsala når man på 10 minuter med bil, och bara 5 minuter bort ligger E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda och resten av världen. För den som vill resa mer hållbart - är det bra bussförbindelser och cykelväg till Uppsala. Under sommarsäsongen trafikerar Museijärnvägen Lennakatten sträckan Uppsala-Faringe och den stannar i närliggande Bärby Äng.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  BoKlok Droskan

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Vill du veta mer om BoKlok?

   Kundtjänst: 020-265565
   Växel: 010-448 00 00

   Kontakta oss via e-mail »

   Läs mer på boklok.se »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: