BoKlok Jupiter - kloka lägenheter med balkong eller altan med täppa

Hej Uppsala! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning sommaren 2019.

Antal rum: 2 - 3
Boarea: 55 - 72 kvm
Säljstart: Februari 2018 månad år
Inflyttning: Planerad inflyttningen sommaren 2019

Vi planerar att bygga totalt 40 bostadsrätter i det nya området Fullerö Hage. Tvåor och treor med balkong eller altan.

BoKlok Jupiter planeras att bygga i det nya natursköna bostadsområdet Fullerö Hage som ligger 10 km norr om Uppsala. Här planeras det för 1200 bostäder med varierad bebyggelse, alla med skogen runt knuten och med möjlighet till ett rikt friluftsliv och nära till sport- och kulturaktiviteter i Storvreta och Uppsala.

I Fullerö planeras för allt det där viktiga du behöver för att få ihop vardagspusslet. Förskola, skola, multiidrottshall och företagspark med handel och service. Stadsbussar och cykelvägar ligger i anslutning till området och bara 1,5 kilometer bort i Storvreta finns pendeltåg som tar dig till Uppsala och Arlanda på 8 respektive 35 min.

Stadspulsen hittar du i centrala Uppsala där det finns gott om restauranger, uteliv, kultur, shopping och nöjen.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.