Lägenhet 4 rok, 91 kvm

Planlösning från Närheten, Uppsala, 2-1703
1 / 2 - Planlösning från Närheten, Uppsala, 2-1703
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 2-1703
2 / 2 - Situationsplan från Närheten, Uppsala, 2-1703
Planlösning från Närheten, Uppsala, 2-1703
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 2-1703

Välkommen högst upp i huset till en social och ljus fyra med öppen planlösning, förvaring i två skjutdörrsgarderober, stor matplats och köksö. Möjlighet till glasvägg i industristil för att dela av kök och vardagsrum som tillval. Balkongen mot den gröna gården har sol stora delar av dagen.

Kliv in till en rymlig hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Från hallen når du ett av hemmets mindre sovrum som har plats för dina kläder i en garderob.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är rymligt och socialt. Den trevliga planlösningen passar utmärkt för dig som gillar att ha vänner över på brunch eller middag. Här finns möjlighet att inreda med soffa, fåtöljer och en stor matplats för dina gäster. Vid den trevliga köksön kan dina vänner umgås medan du lägger din sista hand på maten. Vill du dela av kök och vardagsrum men samtidigt behålla den öppna känslan kan du välja en glasvägg i industristil som tillval. Under sommarhalvåret förlängs rummet av hemmets balkong som ligger mot gården och har perfekt läge med sol stora delar av dagen.

Från en inre passage i hemmet tar du dig till det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Vägg i vägg ligger det större sovrummet med fönster mot gården så att du kan vädra utan att bli störd under varma sommarnätter. Här finns gott om förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob. I andra änden av passagen hittar du ytterligare ett mindre sovrum med en garderob för dina kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Närheten är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. I några av de större hemmen finns möjlighet att välja till en glasvägg för att dela av kök och vardagsrum och fortfarande behålla en öppen och ljus känsla. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 91 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 7
Nummer 2-1703
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2022

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018-495 39 94