Lägenhet 1 rok, 35 kvm

Planlösning från Närheten, Uppsala, 3-1302
1 / 2 - Planlösning från Närheten, Uppsala, 3-1302
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 3-1302
2 / 2 - Situationsplan från Närheten, Uppsala, 3-1302
Planlösning från Närheten, Uppsala, 3-1302
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 3-1302

Välkommen in i en smart, social och ljus etta med sovalkov, öppen planlösning, vinkelkök och gott om plats för dina vänner. Balkongen har utmärkt sydvästligt läge mot den gröna gården.

Kliv in till en hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det luftiga rummet får ljus från flera fönster och den smarta planlösningen med en sovalkov ger dig möjlighet att placera din säng avskilt från de sociala delarna av rummet. Det praktiska vinkelköket ger dig gott om plats för matlagning och här kan du förbereda middagen medan du småpratar med dina vänner i soffan. Den trevliga balkongen har ett perfekt sydvästligt läge mot gården med sol nästan hela dagen och kvällen. Här kommer du att spendera många sköna timmar under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Närheten är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. I några av de större hemmen finns möjlighet att välja till en glasvägg för att dela av kök och vardagsrum och fortfarande behålla en öppen och ljus känsla. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 35 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 3 av 7
Nummer 3-1302
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Maj 2022

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018-495 39 94