Lägenhet 1-1001

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1001
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1001
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1001
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1001
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1001
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1001

Välkommen in på entrévåningen till en öppen och social genomgångstrea med två uteplatser, en med ett lugnt läge in mot gården och en där du kan njuta av kvällsljuset. De stora öppna sociala ytorna är utmärkta för trevliga middagar med vänner. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badkar finns som tillval.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar finns det som tillval. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet har en öppen trevlig planlösning som gjord för umgänge med vänner och familj. Matplatsen går att duka för flera gäster och du kan inreda vardagsrumsdelen med både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret kan du flytta ut dina måltider till hemmets ena uteplats och njuta av en fin kvällshimmel.

I hemmets motsatta och mer privata del hittar du de två sovrummen som båda har ett lugnt läge mot gården. Det större har gott om förvaring i en generös skjutdörrsgarderob som rymmer kläder, ytterkläder, skor och väskor. Härifrån når du hemmets andra uteplats i österläge som har ett fint läge mot den gröna gården. Här kan du se fram emot att äta din frukost under sommardagar framöver. Det mindre sovrummet har förvaring för dina kläder i en garderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 995 000 kr
Månadskostnad 4 453 kr
Boarea 77,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 8
Nummer 1-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Planerad februari 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier