Lägenhet 1-1402

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1402
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1402
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1402
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1402
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1402
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1402

Upptäck en trevlig och ljus genomgångsfyra med öppen social planlösning och plats för stora och små middagar. Här kan du njuta av sköna dagar på två balkonger i både väster- och österläge. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil som tillval. I det här hemmet kan du välja att inreda de mindre rummen som sovrum alternativt som hemmakontor, vad som passar dig bäst. Vardagen underlättas av badrum, gäst-wc och bra förvaring i en klädkammare samt skjutdörrsgarderob.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning. Ett par steg in i den inre hallen finns förvaring av kläder och skor i en klädkammare samt garderob och städskåp. En liten gäst-wc underlättar vardagen när flera i familjen ska iväg samtidigt. Genom en inre passage når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Två av hemmets sovrum ligger vägg i vägg och har ett lugnt läge mot gården. Det större har gott om förvaring för kläder, skor och väskor i en generös skjutdörrsgarderob. Från rummet tar du dig ut på den ena balkongen som har ett lugnt läge mot gården. Här kan du börja fina dagar med en kopp kaffe före jobbet eller en lång frukost under semestern. Det mindre sovrummet går utmärkt att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Här finns förvaring i en garderob.

I hemmets andra sociala del breder det gemensamma köket och vardagsrummet ut sig. Rummet får härligt ljus stora delar av dagen från fönster i både söder- och västerläge. Här kan du inreda med en stor matplats för många gäster och både soffa och fåtöljer, perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Från köket når du hemmets andra balkong med kvällsljus där du kan inreda med en sittgrupp och krukor och njuta av trevliga sommarmiddagar framöver. Om du föredrar separat vardagsrum och kök kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i snygg industristil. Det släpper igenom ljus med skapar ändå avskildhet. Innanför vardagsrummet ligger det tredje mindre sovrummet men fönster i söderläge och förvaring av kläder i dubbla garderober.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 795 000 kr
Månadskostnad 4 938 kr
Boarea 88 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4 av 8
Nummer 1-1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Planerad februari 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier