Lägenhet 4 rok, 88 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1502
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1502
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1502
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1502
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1502
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1502

Upptäck en trevlig och ljus genomgångsfyra med öppen social planlösning och plats för stora och små middagar. Här kan du njuta av sköna dagar på två balkonger i både väster- och österläge. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil som tillval. I det här hemmet kan du välja att inreda de mindre rummen som sovrum alternativt som hemmakontor, vad som passar dig bäst. Vardagen underlättas av badrum, gäst-wc och bra förvaring i en klädkammare samtskjutdörrsgarderob.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning. Ett par steg in i den inre hallen finns förvaring av kläder och skor i en klädkammare samt garderob och städskåp. En liten gäst-wc underlättar vardagen när flera i familjen ska iväg samtidigt. Genom en inre passage når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Två av hemmets sovrum ligger vägg i vägg och har ett lugnt läge mot gården. Det större har gott om förvaring för kläder, skor och väskor i en generös skjutdörrsgarderob. Från rummet tar du dig ut på den ena balkongen som har mysig morgonsol mot gården. Här kan du börja fina dagar med en kopp kaffe före jobbet eller en lång frukost under semestern. Det mindre sovrummet går utmärkt att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Här finns förvaring i en garderob.

I hemmets andra sociala del breder det gemensamma köket och vardagsrummet ut sig. Rummet får härligt ljus stora delar av dagen från fönster i både söder- och västerläge. Här kan du inreda med en stor matplats för många gäster och både soffa och fåtöljer, perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Från köket når du hemmets andra balkong med kvällssol där du kan inreda med en sittgrupp och krukor och njuta av trevliga sommarmiddagar framöver. Om du föredrar separat vardagsrum och kök kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i snygg industristil. Den släpper igenom ljus med skapar ändå avskildhet. Innanför vardagsrummet ligger det tredje mindre sovrummet men fönster i söderläge och förvaring av kläder i dubbla garderober.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 895 000 kr
Månadsavgift 4 938 kr
Boarea 88 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 8
Nummer 1-1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier